ATLANTIC HORIZON B.V.

Naar de Atlantic Horizon homepage
Bedrijfsprofiel Oost Atlantic Lijn Atlantic olie producten Posttrans - Postoils Atlantic schepen J&L van Ouwerkerk Bunkerrama  Nieuws 

Adres Atlantic Horizon Groep:

Tarwezand 2

3195 KS Pernis (Rotterdam)

P.O Box 639 Pernis (Rotterdam)

Netherlands  Havennummer 2906

+31(0)10- 231 44 70 (algemeen nummer)

info@oal.nl  www.atlantic-horizon.nl / www.oal.nl

@Atlantic Horizon B.V.

Atlantic olie producten

Adres Atlantic Horizon Group:

Tarwezand 2

3195 KS Pernis (Rotterdam)

P.O Box 639 Pernis (Rotterdam)

Netherlands  Havennummer 2906

+31(0)10- 231 44 70 (algemeen nummer)

info@oal.nl  www.atlantic-horizon.nl / www.oal.nl

oliehandel rotterdam pernis atlantic

Atlantic Aardolieproducten Maatschappij B.V. koopt en verkoopt vele verschillende soorten en hoeveelheden brandstof voor schepen wereldwijd, variërend van Gasolie en Zware brandstoffen tot 700 CST. Met eigen bunkerschepen levert het bedrijf de bunkers naar de havens van Rotterdam (thuisbasis), Amsterdam, Vlissingen, Delfzijl, Harlingen en Antwerpen.

Atlantic Aardolieproducten Maatschappij B.V. levert niet alleen brandstoffen maar biedt ook alle soorten smeermiddelen aan, die het levert met eigen bunkerschepen.

Als het gaat om het leveren van kwaliteitsproducten op de juiste plaats en op het juiste moment, wat voor soort brandstof of smeermiddel, biedt Atlantic Aardolieproducten B.V. deze tegen concurrerende prijzen en met een ongeëvenaarde service overal ter wereld.

Ons doel is om de brandstof en Gasolie behoeften van alle zakelijke sectoren te voorzien, met inbegrip van de maritieme sector, wat tevens onze specialiteit is. Bij veel sectoren van het bedrijfsleven kunnen brandstoffen een aanzienlijke kostenpost zijn. Wij weten dat controle van de kosten een essentieel onderdeel is van het beheer van een succesvol bedrijf. Atlantic Aardolieproducten Maatschappij B.V. is een oliedistributeur die u kan helpen met enkele van de kwesties.

Atlantic Aardolieproducten Maatschappij B.V.

We leveren Zware stookolie, Gasolie en smeermiddelen in alle hoeveelheden in bulk van 500 liter tot 10.000 ton. (Of in vaten)

AS FROM JULY 23RD, 2012 ATLANTIC AARDOLIE PRODUCTEN MAATSCHAPPIJ B.V. IS A CERTIFIED AUTHORIZED ECONOMIC OPERATOR.Transport en levering in het gehele ARA-gebied gebaseerd op een 24/4 service.

More

Contact Atlantic Aardolie Producten Maatschappij

Telefoon: +31.10.231 44 20

Fax: +31.10.485 89 35

info@atlantic-aardolie.nl

Atlantic Aardolieproducten Maatschappij B.V. is een gerenommeerd olie handelend bedrijf die de waarborg kan verstrekken om de hoogste kwaliteit brandstoffen en smeermiddelen op tijd te leveren.

Producten Maatschappij B.V.

Atlantic Aardolie