ATLANTIC HORIZON B.V.

Naar de Atlantic Horizon homepage
Bedrijfsprofiel Oost Atlantic Lijn Atlantic olie producten Posttrans - Postoils Atlantic schepen J&L van Ouwerkerk Bunkerrama  Nieuws 

Adres Atlantic Horizon Groep:

Tarwezand 2

3195 KS Pernis (Rotterdam)

P.O Box 639 Pernis (Rotterdam)

Netherlands  Havennummer 2906

+31(0)10- 231 44 70 (algemeen nummer)

info@oal.nl  www.atlantic-horizon.nl / www.oal.nl

@Atlantic Horizon B.V.

Bunkerrama 

Exploitatie Bunkerrama B.V. maakt gebruik van twee bunker winkelschepen met permanente ligplaatsen in Rotterdam en Zwijndrecht.

Het bunker winkelschip in Rotterdam is zonder enige twijfel één van de grootste en modernste in zijn soort in Nederland. De opslagcapaciteit voor de binnenvaart voor Gasolie is rond de 800 ton en de Smeerolie 30 ton.

De twee drijvende bunker winkelschepen zijn volledig gericht op de binnenvaart. Naast brandstof bieden ze de schipper alles wat hij nodig heeft voor aan boord.

De uitgebreide dienst aan de binnenvaart gaat nog verder: er zijn drinkwater inname faciliteiten en op het bunker winkelschip is een kraan om zware (motor)onderdelen aan en van boord van de schepen te hijsen.

De Bunkerrama winkelschepen blinken uit in veelzijdigheid en het aanbieden van een breed pakket van producten en diensten voor de binnenscheepvaart.
Exploitatiemaatschappij Bunkerrama B.V

Exploitatiemaatschappij Bunkerrama B.V. heeft een grote collectie van nautische apparatuur, veiligheidsmiddelen, werkkleding, touwen en staaldraden, reinigingsmiddelen voor binnen- en buitengebruik, verf, verfbenodigdheden en drinkwater.

Ook verkopen wij brandstoffilters, smeeroliefilters en pakkingen, kortom; Exploitatiemaatschappij Bunkerrama B.V. kan alles leveren wat enigszins te maken heeft met de binnenscheepvaart.

Openingstijden van de bunker winkelschepen zijn op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur.

Wij bieden natuurlijk ook graag onze diensten aan buiten de reguliere openingstijden om de klanten onze service te verlenen. Neem contact met ons op in dergelijke zaken.

Bunkerrama mobiele telefoon: + 31.6.512 549 71 of mail naar info@bunkerrama.nl

hempel verf unisafe fleetguard filters bata shoes

Contact Bunkerrama B.V.:

Maaskade 33

3071NB Rotterdam

Telefoon+31.10.411 18 73 / + 31.6.512 549 71

Fax: +31.10.213 63 66

info@bunkerrama.nl

Bunkerrama B.V.

Binnenvaartbenodigdheden