ATLANTIC HORIZON B.V.

Naar de Atlantic Horizon homepage
Bedrijfsprofiel Oost Atlantic Lijn Atlantic olie producten Posttrans - Postoils Atlantic schepen J&L van Ouwerkerk Bunkerrama  Nieuws 

Adres Atlantic Horizon Groep:

Tarwezand 2

3195 KS Pernis (Rotterdam)

P.O Box 639 Pernis (Rotterdam)

Netherlands  Havennummer 2906

+31(0)10- 231 44 70 (algemeen nummer)

info@oal.nl  www.atlantic-horizon.nl / www.oal.nl

@Atlantic Horizon B.V.

Nieuws Bedrijfsprofiel
  • ATLANTIC HORIZON GROUP - INTERNATIONAL SHIPPING
  • info@oal.nl
  • Tarwezand 2-20 3195 KS Pernis-Rotterdam
  • www.oal.nl
  • Phone : +31 (0)10 231 44 70

Atlantic Horizon Groep B.V.

International Shipping - Ship Owners & Ship Brokers - Bunker Suppliers - Bunker Barge Transport - Inland Shipping - Bunkering - Ship Chandlers in the Port of Rotterdam.

Onze waarden:


Integriteit: Wij zijn trots dat we het bedrijf hebben gemaakt tot wat het is vandaag de dag, een solide bedrijf dat kan omgaan met alle aspecten van de (inter) nationale scheepvaart.


Verbetering: Training voor onze medewerkers, het verbeteren van onze vaardigheden en vernieuwing van onze vloot is een permanent aandachtspunt. Door het vervolgen van deze weg zijn wij in staat om meer en effectieve diensten te bieden en garanderen onze klanten dat ze de beste service krijgen.


Mentaliteit: Als directie/eigenaar zijn we 24/7 belast met deze taken en houden nauw contact met onze klanten, de beste aanwinst die we hebben.


Innovatie: Gevestigd in Rotterdam, meest toonaangevende haven ter wereld, houden we de ontwikkelingen van onze medewerkers, onze activa en belangrijker, ons klantenbestand nauwlettend in de gaten. Ook zijn we niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan.


Vertrouwen: Onze beste aanwinsten zijn de klanten Feedback van onze klanten is essentieel. We zullen de feedback ten alle tijden benutten om op alle fronten voor constante verbetering te zorgen.

Onze diensten

De Atlantic Horizon Groep B.V. bestaat uit de volgende bedrijven dat allerlei diensten kan bieden in de wereld van internationale en nationale  scheepvaart. Als het heeft te maken met scheepvaart kan Atlantic Horizon het aan.

Atlantic Horizon pernis atlantic vessels atlantic barges bunkering oil trading atlantic scheepsleverancies bunkeren binnenvaart gasolie

Binnenvaart

Atlantic Schepen Exploitatiemaatschappij B.V., de transport afdeling van Atlantic Aardolieproducten Maatschappij B.V., maakt gebruik van verschillende bunkerschepen..

Internationale  vaart

De belangrijkste activiteit van Oost Atlantic Lijn B.V. is wereldwijde scheepvaart, een gebied van specialisatie waarin het bedrijf een lange traditie heeft..

Bedrijfsoverzicht

De Atlantic Horizon Group kent de wereld van de internationale scheepvaart van binnen en buiten. Met de zeehaven van Rotterdam..  

Olie handel

Atlantic Aardolieproducten Maatschappij B.V. koopt en verkoopt vele verschillende soorten en hoeveelheden brandstof voor schepen wereldwijd..

Scheepsleverancies

J & L van Ouwerkerk B.V., scheepsleverancier, heeft een langdurige reputatie in de handel als leverancier van alle goederen en koopwaar..

Bunkerstations

Exploitatie Bunkerrama B.V. maakt gebruik van twee bunker winkelschepen met permanente ligplaatsen in Rotterdam en Zwijndrecht..

 Home

Hoe kunt u ons vinden?

Meer Meer Meer Meer Meer Meer