Brandstof leveringen zeevaart en transport van zware olie

Oost Atlantic Line logo

Atlantic Schepen Exploitatie Maatschappij

Schepen voor bunkering en transport

Atlantic Schepen Exploitatie Maatschappij heeft haar eigen veelzijdige vloot die bestaat uit tien bunkerschepen, variërend in grootte van 1.400 tot 8.700 ton. Deze bunkerschepen worden gebruikt voor de bunkering van zeeschepen en transporten tussen terminals. De grote schepen worden veelal ingezet voor de zogenaamde zwarte producten, de schepen tot 1.600 ton voor vervoer en leveringen van smeer- en gasolie.
Wij benutten alleen topkwaliteit schepen, die op het gebied van technologie en veiligheid, volledig aan de gestelde milieueisen voldoen. Onze schepen zijn in bezit van het Green Award.

+31 10 231 44 83

barges@postoils.nl

De onderneming beschikt over een eigen moderne en dubbelwandige vloot

Wij benutten alleen topkwaliteit schepen, die op het gebied van technologie en veiligheid, volledig aan de meest strenge milieueisen voldoen.

Verbetering stopt nooit

Om aan de eisen en de klanttevredenheid te blijven voldoen, zetten wij ons continue in om te verbeteren waar nodig is.

Dubbelwandige schepen om de leefomgeving te beschermen

Hoogwaardig dubbelwandige schepen, type-C, met de mogelijkheid om de lading te verwarmen, een hoge pompcapaciteit tot 1.600 kuub per uur, real-time product monitoring, pompdruk beveiliging, back-up systemen en een gekwalificeerde bemanning. En niet te vergeten, leveringen op de afgesproken tijd.

Atlantic Schepen Exploitatie Maatschappij heeft een eigen technische dienst en veiligheidsadviseur die dag en nacht ondersteuning kunnen bieden aan de vloot indien nodig. De bemanning aan boord van de schepen is bekend met de opgestelde bedrijfsprotocollen en wordt periodiek getraind en bijgeschoold.

QHSSE

Het bedrijf heeft een QHSSE beleid waar zowel de bemanning en het personeel op kantoor bekend mee is. In nauwe samenwerking met onze veiligheidsadviseurs kijken we altijd naar punten die beter kunnen. Deze verbeterpunten worden na evaluatie opgenomen in ons kwaliteitshandboek.
Het kwaliteitshandboek schept dan ook een duidelijke focus over onze bedrijfsvoering die gericht is op het veilig vervoer van de gevaarlijke stoffen over de Europese waterwegen.
green award logo
Technische dienst

+31 10 231 44 80

td@postoils.nl

Personeelszaken

+31 10 231 44 81

rboef@postoils.nl

After hours en noodnummer:

+31 10 231 44 83