Opslag en distributie van gasolie, smeerolie en vetten

Oost Atlantic Line logo

Postoils en Posttrans

Een combinatie van in- en verkoop van olie en exploitatie van schepen.

Waar Postoils zich richt op in- en verkoop van olieproducten, zet Posttrans zich in voor de scheepsplanning, zodat alles op de juiste tijd en plaats kan worden geleverd. Onze uitvalshaven is de Madroelhaven in Pernis, die tevens onze eigen haven is. Een unieke centrale locatie in het hart van de Rotterdamse haven met goede bereikbaarheid voor schepen en vrachtwagens.
De haven bestaat uit steigers waar schepen kunnen aanmeren en laad- of losoperaties kunnen uitvoeren. Het terrein is voorzien van een vaste kraan, heftrucks en speciale pijpleidingen. Zo kan smeerolie in zowel vaten of als bulkpartijen worden geladen of gelost.

+31 10 231 44 90

+31 10 231 44 83

info@postoils.nl

luboil@postoils.nl

Levering van brandstoffen en smeermiddelen

Posttrans, de vervoersafdeling van Postoils maakt gebruik van verschillende soorten bunkerschepen voor het vervoer van gasolie, stookolie en smeermiddelen.
smeerolie schip
vrachtwagen smeeroiie leveren
opslag vetten en smeerolie atlantic

Opslag van smeerolie

We beschikken over een zeer omvangrijk magazijn van 1000 m2 voor de opslag van smeerolie in vaten. De maximale opslagcapaciteit is 650 ton smeerolie in vaten. Het magazijn heeft een speciale vloer om oppervlakteverontreiniging te voorkomen en de ruimte is voorzien van klimaatbeheersing om de producten tegen invloeden van buitenaf te beschermen.

After hours en noodnummer:

+31 10 231 44 83