• Tarwezand 2, 3195 KS, Pernis
  • +31 10 231 44 70
Integriteit

Wij zijn trots op het bedrijf dat we gemaakt hebben tot wat het vandaag de dag is, een solide bedrijf dat kan omgaan met alle aspecten van nationale en internationale scheepvaart.

Verbetering

Verbeteren van onze vaardigheden en vlootvernieuwing is een permanent aandachtspunt. Hierdoor zijn wij in staat om effectieve diensten te verlenen en garanderen onze klanten de beste service.

Innovatie

Gevestigd in Rotterdam, de meest toonaangevende haven ter wereld. We houden de ontwikkelingen van onze medewerkers, onze activa en ons klantenbestand nauwlettend in de gaten.

Vertrouwen

Onze beste aanwinsten zijn de klanten. Feedback van onze klanten is essentieel. We zullen de ingewonnen feedback ten alle tijden benutten om op alle fronten voor constante verbetering te zorgen.

Over Atlantic Horizon B.V.


Atlantic Horizon B.V. is opgericht in 1966. Door de diversiteit in ondernemingen was elke onderneming gehuisvest op diverse locaties verspreid over Rotterdam. In 2002 zijn alle bedrijven onder één dak aan de Madroelhaven in Pernis samengebracht. Het bedrijf heeft hier de beschikking over een eigen haven met aanlegsteigers, laad- en losvoorziening van smeerolie voor zowel binnenvaart smeerolie bunkerschepen als tanktrucks voor bulk leveringen en vrachtwagens voor het aan- en afleveren van smeerolie vaten. Tevens aanwezig een loods voor de opslag van smeerolie vaten.

Atlantic Horizon B.V. is onder meer ISO gecertificeerd voor binnenvaart transport van minerale olieproducten, vlootbeheer van binnentankschepen, opslag van goederen, laden & lossen, wegtransport van verpakte en onverpakte smeerolieproducten.

Heeft u een vraag?

E-mail ons rechtstreeks of bel voor meer informatie over onze diensten en producten.

Houder van het ISO 9001:2015 certificaat
ISO-9000.png
Adres

Tarwezand 2, 3195 KS, Pernis-Rotterdam

phone
Algemeen nummer

+31 10 231 44 70

mail_outline
Email
info@oal.nl
Noodnummer

+31 10 231 44 83